0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Schoonmaakbedrijf Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Groningen

Uw schoonmaakbedrijf in Groningen

Men staat er niet altijd bij stil, maar ook een werkplek blijft niet vanzelf schoon. ’s Ochtends of ’s avonds wordt er hard gewerkt om uw bedrijf, kantoorpand of winkel schoon te maken. de door ons aangedragen professional werkzaam in Groningen bestaat al jarenlang en is dus erg ervaren als het gaat om schoonmaken. We werken in alledrie de noordelijke provincies. Naast de reguliere interieurverzorging, verrichten we eveneens glasbewassing, tapijtreiniging, rioolreiniging, hogedrukreiniging van uw gebouw, reiniging van werkkleding of vitrage. Naast schoonmaakcontracten waarin we met een bepaalde frequentie diensten uitvoeren, voeren we ook éénmalige schoonmaakopdrachten uit. Bijvoorbeeld bij de oplevering van een project of nieuwbouw.

Aandacht voor mens en milieu

Al onze medewerkers volgen regelmatig cursussen, trainingen en branchegerichte opleidingen. Het doel hiervan is dat medewerkers gestimuleerd worden om op een goede professionele wijze om te gaan met de uitvoering van hun taken. Daarnaast dragen wij zorg voor het milieu. De moderne schoonmaker van nu is begaan met het milieu. Alle professionele schoonmaakmiddelen en producten die we gebruiken in de regio Groningen zijn samengesteld uit overwegend biologische, afbreekbare materialen. Kortom, 0900 Schoonmaak is een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat in alles het beste probeert te combineren, een organisatie met korte lijnen, volop kennis van zaken en veel ervaring. Dus voor al uw schoonmaak in Groningen, belt u natuurlijk met ons!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606