0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Schoonmaakbedrijf Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Groningen

Ramen wassen in Groningen

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een goede reden om het ramen wassen toe te vertrouwen aan de specialisten van de door ons aangedragen professional in Groningen. De schoonmakers verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie. Dankzij hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen zij in elk pand, groot of klein, de ramen en de kozijnen efficiƫnt wassen. Dit is al jarenlang een specialisme binnen de schoonmaakdienstverlening. Architecten ontwerpen vaak de meeste fraaie gebouwen in de nieuwste bouwstijlen, maar houden onvoldoende rekening met het wassen van de ramen. Maar wij kunnen nagenoeg onbereikbare glaspartijen toch schoonmaken via het inzetten van hoogwerkers of via het doordachte PuraQleen bewassingsysteem. Hierdoor kunnen glazenwassers veilig en op een verantwoorde wijze hun taak uitvoeren.

Ook voor het wassen van uw ramen!

Heeft u een pand in de regio Groningen en bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten op het gebied van ramen wassen? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of onze tarieven? We kunnen ook eerst een vrijblijvende demonstratie geven als u dat wenst. Zo ziet u meteen dat u met de door ons aangedragen professional werkzaam in Groningen kwaliteit in huis haalt. Wilt u een afspraak maken of heeft u snel een professional voor de schoonmaak in Groningen nodig? Bel vandaag nog voor de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606