0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Schoonmaakbedrijf Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Groningen

Reiniging in Groningen

Bent u in de regio Groningen op zoek naar een vakman voor reiniging? Bij reiniging kunt u aan alles denken. Doordat we jarenlange ervaring hebben met reiniging in de regio Groningen, kunnen we alles aan, zowel binnenshuis als buitenshuis. Maar de meest voorkomende vormen voor reiniging in de regio Groningen zijn die van tapijt- en meubel reiniging.

Tapijt- en Meubel reiniging

Verzorgde tapijten en meubilair zorgen voor een frisse uitstraling van uw pand. Door het onderhoud hiervan toe te vertrouwen aan de professionals van 0900 Schoonmaak te Groningen kunt u slijtage beperken. Onze schoonmakers gaan grondig en met zorg te werk. Zij reinigen alle soorten zachte vloerbedekkingen, zowel wollen als synthetische vloerbedekking. Onze methode voor reiniging werkt op basis van koolzuurbelletjes. De meeste methodes zijn gebaseerd op het gebruik van zeep. Koolzuur heeft als voordeel dat er geen zeepresten achterblijven, waardoor een snelle herbevuiling achterwege blijft. Een schoon tapijt draagt bij aan een beter binnenmilieu, iets wat door de toenemende gevoeligheid bij veel mensen voor allergische stoffen steeds belangijker wordt. We houden bij onze reiniging rekening met uw wensen en behoeften. We zorgen ervoor dat het tapijt binnen 2 uur weer droog is en dat het meubilair niet verplaatst hoeft te worden. De reiniging vindt plaats op het door u gewenste tijdstip, zodat uw bedrijf er geen hinder van ondervindt. Meer weten? Bel gratis met ons professionele bedrijf in schoonmaak in Groningen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606